O perspectiva diferita poate deschide usa catre noi oportunitati si nu numai.

O perspectiva diferita poate oferi informatii, schimbari, raspunsuri, solutii. Dar mai ales, poate oferi optiuni din care sa alegi. A avea perspective diferite inseamna o extindere a mintii. A filtrelor prin care vezi lumea, realitatea si viata ta.

Experientele noastre dar si a celorlalti sunt valoroase si nimeni nu are dreptul de a le desconsidera sau contesta. Sa cunoastem si alte feluri de a privi lucrurile. Sa invatam si din alte experiente, sa acceptam ca suntem diferiti. Ca avem perspective diferite si totusi putem convetui impreuna.

Sa ne oferim noua dar si celorlalti posibilitatea de a alege, de a decide!

Vedem mai mult, cunoastem mai mult si intelegem mai mult.

Printr-o perspectiva diferita avem posibilitatea de a ne largi viziunea asupra lumii in care traim. Acest lucru ajuta enorm atunci cand vine vorba de alegeri. Dar nu numai. Avem nevoie de claritate inainte de a trage concluziile. Este nevoie de un minim de informatie si certitudine, inainde de a decide.

Ceea ce stim uneori este prea putin. Nu ne ajuta suficient de mult sa traim viata in mai bine. Stim cu totii cat de dificila poate fi, insa nu toti stim cum sa facem fata. Au fost, sunt si vor mai fi oameni printre noi ce ne pot oferi ajutor. Sub forma unui cantec, sub forma unei carti. Un infinit de forme din care la noi patrund doar cele cautate.

Uneori nici nu banuim cum un articol ne duce catre noi si in noi. Si datorita acestei calatorii printre cuvinte ajungem acolo unde trebuie. In interiorul nostru. Tot ceea ce se petrece in exterior isi poate schimba forma. Asta pentru ca ne-am schimbat parerea. Viziunea noastra a capatat o noua perspectiva.

Dintr-o perspectiva diferita putem observa partile nevazute.

Putem intelege ca nu suntem identici in gandire si nici in nimic altceva. Avem similaritati, capacitatea de a ne sincroniza, de a lucra impreuna. Si chiar daca facem acealeasi lucruri, le facem diferit.

O perspectiva diferita nu inseamna sa renuntam la cele pe care le avem deja. Nici nu este indicat. Decat daca nu ne folosesc. Ceea ce noi stim deja ne-a format pana acum . Insa, ceea ce nu stim ne poate transforma. Probabil vom alege sa ne incredem mai mult in ceea ce stim, decat intr-o simpla perspectiva. Indiferent de ceea ce alegem, o perspectiva diferita este intotdeauna bine venita!

Urmareste-ma pe social media:

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1174769209860472